Logo
Print this page

Amerikanske kristne vil mindes 11 september med Koran afbrænding

Imens præsident Barack Hussein Obama forsøger at sætte skub i en forsoning mellem USA og den muslimske del af verdenen modarbejder anti-muslimske kræfter i USA præsidentes ønske om forsoning. En af dem er Dr. Terry Jones, en fundamentalistisk kristen frikirkepræst og en af de mest rabiate kristne anti-muslimer i USA. Han har via sin kirke Dove World Outreach Center blæst til kamp mod muslimer og Islam i USA.

Foruden vækkelsesprotester udenfor en moske i Florida og trykningen af T-shirt hvor på der står at Islam er djævlens værk har Dr. Terry Jones i sin krig mod muslimer og Islam taget et endnu mere rabiate våben i brug, nemlig Koranafbrænding på offentlige pladser i USA og andre lande.

Dr. Jones og hans antimuslimske og homfobiske kirke Dove World Outreach Center står nemlig bag en ny Facebook gruppe kaldet International Burn A Koran Day.

Gruppen inviterer alle til at mindes og ære alle ofrene for 11/9 terrorangrebet i USA ved at afbrænde et eksemplar af Koranen i fuld offentlighed den 11 september i år.

200 personer har allerede meldt sig, og budskabet bliver flittigt spredt gennem anti-muslimske blogs på internettet.

Noget kunne tyde på at mange har tænkt sig at følge op på budskabet fra Dr. Jones. Et medlem af gruppen skriver følgende på gruppens væg: ”Islam er fra helvede og Allah er satan” en anden skriver "Hallo brødre og søstre, grib en Koran og brænd den af eller tørre røven i den".

Terrorangrebet den 11. september 2001 kostede omkring 3.000 mennesker livet, her i blandt også muslimer.

http://usinfo.org/wf-archive/2001/010917/epf108.htm

Last modified onWednesday, 05 January 2011 13:12
Copyright © Netmagasinet P77